Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

MHC Mobility

Uw expert in operationele leasing, fleet management en private lease.
Wij bieden een:

FLEET MANAGEMENT

Uw wagenpark, altijd in topvorm
Onze fleet managers nemen het beheer én de administratie van uw wagenpark volledig in handen. Van onderhoud, herstellingen en bandenwissels tot verzekeringen en brandstofbeheer. Daarvoor ontvangt u slechts één factuur voor uw volledige wagenpark.

AANKOOPMANAGEMENT

Aankoopservice met een extraatje
MHC Mobility biedt u onafhankelijk advies bij uw keuze van automerken en -modellen. Wij berekenen uw Total Cost of Ownership en helpen u bij het oplossen van uw financieringsvraagstuk. Reken op deskundig en 100% objectief advies bij elk aspect van uw mobiliteit.

PRIVATE LEASE

Duurzame mobiliteit, zonder risico’s
Ook als particulier bent u op zoek naar een duurzame totaaloplossing voor uw mobiliteit. Private lease of privélease biedt u dezelfde voordelen als leasing voor bedrijfswagens. Zonder risico’s of kosten voor onderhoud, herstellingen of banden.

Waarom MHC Mobility?

Flexibel
Snelle en flexibele leasingformules die meegroeien met uw bedrijf. Full operational lease en fleet management voor KMO’s, start-ups of vrije beroepen, maar ook private lease voor particulieren.

Transparant
Glasheldere afspraken en leasingtarieven. Met slechts één factuur per maand voor uw volledige wagenpark. Inclusief onderhoud en herstellingen, Omniumverzekering, banden en vervangwagen.

Onafhankelijk
MHC Mobility is een onafhankelijk mobiliteitsexpert voor operationele leasing en fleet management van alle merken en wagentypes. Met een volledig bankonafhankelijke service op maat van uw budget.

Persoonlijk
Wij maken voor u het verschil door een persoonlijke service. Met één vaste contactpersoon. Van offerte tot inlevering van de wagen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. En we doen wat we u beloven.

algemene informatie

Adres Bijenstraat 4
9051 Sint-Denijs-Westrem
België
Telefoonnummer +32 9 397 08 90 E-mailadres info@mhcmobility.be Website www.mhcmobility.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details