Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Mahieu Construct

Historiek
Wat begon in 1989 als eenmanszaak in staalbouw voor de agrarische sector, is ondertussen uitgegroeid tot de referentie in de landbouw- en industriebouwsector. Met topervaring als fundament vormen we jouw idee om tot een stevige, onoverwinnelijke staalconstructie met betonwanden.  Elk type bedrijfsgebouw wordt ontworpen volgens jouw specifieke eisen en actuele EU-, milieu-, kwaliteits- en veiligheidsvoorwaarden.

De combinatie van jouw input, slimme ingenieurs met straffe constructeurs zorgt ervoor dat jouw project de nodige vaart krijgt.  Jij bepaalt het bouwtempo, wij voeren nauwkeurig uit.

Visie
Wie er onze historiek op naleest, merkt meteen dat Mahieu Construct zich in een korte tijdspanne wist op te werpen als een van de vooruitstrevendste bedrijven in de staal- en betonbouwsector.  Die groei hebben we te danken aan onze passie voor de bouw en onze no-nonsense totaalvisie. De pijlers:

Van A tot Z
Van het uittekenen van de plannen tot de productie en installatie van de constructies.  Wij nemen jouw project volledig van A tot Z, zodat jij je kan focussen op wat je echt graag doet: ondernemen en je bedrijf duurzaam optimaliseren.

Alles onder één dak
‘Wat we zelf doen, doen we beter’ is een slogan die we altijd al hebben aangehouden. Zo bewaren we het best de controle over kwaliteit, timing en stiptheid. Onze bedrijfs- en productiesite beslaat meer dan 10.000m² en biedt onderdak aan ateliers voor staalbewerking, een geavanceerde betonafdeling, kantoren waar onze ingenieurs en technisch tekenaars actief zijn, aan de administratie en logistieke afdeling, …

Een hoofdzetel in Komen met staalatelier, een productievestiging in Pittem voor specifieke staalprojecten, een vestiging in Duinkerke voor de productie van prefab beton en 17 ervaren montage, afwerking en funderingsploegen zorgen ervoor dat we alles zelf in huis hebben.

Doordachte combinatie van staal en beton
Een ideale mix tussen staalbouw en betonbouw zijn onze ingrediënten voor sterke realisaties.  Samen analyseren we jouw project tot in detail en bepalen op basis daarvan of we kiezen voor beton, staal of een combinatie van beide.  Bij ons kan je rekenen op een optimale prijs-kwaliteit.

Precisie, kwaliteit en vakmanschap tegen een uitstekende prijs
Dit vloeit voort uit onze alles-onder-één-dakaanpak en onze innovatiedrang. Als we beslissen om de dingen zelf te doen, doen we dat om er de hoogste kostenefficiëntie uit te halen tegen de best mogelijke kwaliteit.  Als we investeren en innoveren, is dat om in de toekomst nog vlugger en doelgerichter te werk te kunnen gaan. Zo kunnen we de klant een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Sleutel op de deur
Van de afbraak van bestaande gebouwen, het tekenen van plannen, de berekening van de stabiliteit tot zelfds de afwerking en aanleg van parkeerplaatsen, Mahieu Construct ontzorgt jou vanaf stap één in het project.  Een duurzame toekomst van jouw pand is onze focus.

algemene informatie

Services IndustriebouwTotaal aannemer Adres Rue des Rubaniers 2
7780 Komen
België
Telefoonnummer +32 56 55 40 40 E-mailadres info@mahieu-construct.be Website www.mahieu-construct.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details