Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Govar

Govar is sinds 1921 een toonaangevende speler binnen de industriebouw. Wij zijn een familiebedrijf in de pure zin van het woord met een duidelijke focus op innovatie en creativiteit. Govar industriebouw leent zich uitstekend voor magazijnen, productiehallen en kantoren. Onze staalconstructies op maat zijn bovendien perfect voor werkplaatsen, winkels, showrooms en sportfaciliteiten.

Kennis & ervaring in eigen huis.
Een uitgebreid en ervaren team van eigen ingenieurs begeleidt elk project in detail, ook op het vlak van isolatie en energienormen. Van ontwerp tot calculatie, van stabiliteit tot uitvoering: de deskundige coördinatie vanuit ons kantoor garandeert een moeiteloze en gestructureerde voorbereiding en bouwfase. Precies en efficiënt werken zit in ons bloed. Alle gebouwen worden vooraf minutieus uitgetekend. Voor de constructies werken wij met een geavanceerd tekenprogramma dat gekoppeld is aan onze zaag-en boormachine.

Staal op maat.
Onze lassers en arbeiders bewerken in het atelier alle staal op maat. Dat gebeurt met de grootste
precisie en telkens met gespecialiseerd materiaal. Een computergestuurd plasmasnijder snijdt het
staal bijvoorbeeld tot op de millimeter correct. Na productie wordt het staal voorzien van een
roestwerende verflaag. Ook galvaniseren behoort tot de mogelijkheden. Onze geroutineerde montageploegen zijn elke dag in de weer. U hoeft ze niets meer te leren. Dankzij hun jarenlange ervaring in industrie- en staalbouw kunnen ze elke situatie het hoofd bieden. Onze vaste werfleiders spelen altijd kort op de bal en zorgen ervoor dat elk project snel en vlot verloopt.

Uitgerust voor de grootste uitdagingen.
Hoogtewerkers of montagekranen met telescooparm: ons rollend machinepark is nieuw en uitermate krachtig. Ook grote en zware lasten monteren we zonder probleem op de juiste plaats. Govar investeert constant om de grootste uitdagingen perfect te kunnen uitvoeren. We beschikken bijvoorbeeld over een montagekraan van maar liefst 80 ton.

Industriebouw van A tot Z.
Vanuit het hoofdkantoor – met eigen productieafdeling en magazijn – begeleiden we betaalbare bouwprojecten van A tot Z, van eerste ontwerp tot finale oplevering. Industriebouw volgens het sleutel-op-de-deurprincipe, maar dan op maat. Of het nu om een loods, atelier, kantoor, showroom of sporthal gaat: we bouwen zoveel mogelijk ruimte voor een zo voordelig mogelijk budget. Zo heeft u als bouwheer alle vrijheid om uw bouwdroom te realiseren.

algemene informatie

Services Industriebouw Adres Izegemsestraat 33
8850 Ardooie
België
Telefoonnummer 051 74 40 80 Faxnummer 051 74 71 25 E-mailadres [email protected] Website www.govar.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details