Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Bariseau Mottrie

Bariseau Mottrie is jouw erkende Opel, Nissan en Maxus-dealer met vestigingen in Roeselare, Ieper, Kortrijk en Waregem. Wij bouwen met al onze klanten een duurzame relatie op en bieden een antwoord op hun mobiliteitsbehoefte op elk moment in hun leven: van particulier en bedrijf tot hobby en avontuur. Onze medewerkers staan de klanten bij met een brede glimlach zowel in onze showrooms, tijdens de naverkoop als online.

Gemotiveerd familiebedrijf

Dankzij het vertrouwen van onze klanten vormen Opel en de families Bariseau en Mottrie al meer dan 50 jaar een sterk partnership in regio Zuid-West-Vlaanderen.

Onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn voor onze klanten een garantie voor een doorgedreven service. Ons dynamische en gemotiveerd team van 65 medewerkers staat steeds voor jou klaar, ook op zaterdag en tijdens de vakantieperiodes.

Bariseau Mottrie heeft 4 vestigingen in Roeselare, Ieper, Kortrijk en Waregem waar onze medewerkers jou met een brede glimlach ontvangen.

ONZE VESTIGINGEN 

Méér dan een ruim aanbod nieuwe en tweedehandswagens

Bariseau Mottrie biedt de klant een ruim aanbod nieuwe wagens, bestelwagens en tweedehandswagens. Maar daar stopt het niet! Wij bieden onze klanten een totaaloplossing op maat. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

MEER OVER ONZE DIENSTEN 

Ons doel? Enthousiaste en tevreden klanten!

Bij Bariseau Mottrie staat niet alleen jouw auto, maar ook jij als klant centraal. Ons team wil jou graag beter leren kennen. Wij luisteren naar onze klanten en bieden een persoonlijke service op maat van de klant. Zo proberen we dagelijks hun verwachtingen te overtreffen. Ons doel? Enthousiaste en tevreden klanten!

MAAK EEN AFSPRAAK 

algemene informatie

Services Autodealer Adres Brugsesteenweg 572
8800 Roeselare
België
Telefoonnummer +32 51 23 23 80 Website bariseaumottrie.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details