Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

ALTEZ

Wij zijn Altez Construction Group: een allround bouwpartner voor uw agrarische, hippische en industriële bouwprojecten.

Als bouwbedrijf willen wij onze klanten meerwaarde aanbieden en dat doen we aan de hand van onze specifieke waarden.

Om te beginnen bouwen wij kostenbewust, snel en duurzaam dankzij onze prefab staal- en betonconstructies. Onze kant-en-klare, kwalitatieve bouwelementen zijn stevig en hebben een hoog isolatieniveau. Zo bespaart u energie en kunt u rekenen op een stabiele constructie die de tijd perfect doorstaat.

Maar dat niet alleen, we streven ook naar originaliteit bij elk individueel project. Prefabconstructies hoeven er absoluut niet allemaal hetzelfde uit te zien. Wij kiezen samen met u wat het best bij uw persoonlijke bedrijfsimago aansluit, of u nu een groot of klein project opzet, een bakstenen, kleurrijke of gladde afwerking verkiest.

Onze innovatieve concepten ten slotte tonen aan dat we toekomstgericht denken. Onze agro-, hippico- en industrieconstructies zijn zo ontworpen dat ze op energiekosten besparen. Daarnaast verhogen ze productie en werkefficiëntie en houden rekening met dierenwelzijn en milieu. Vandaag bouwen we bijvoorbeeld volop aan de bewaarloods van de toekomst.

Zo ontzorgen we u volledig en coördineren we uw hele bouwproject vlot van A tot Z. Dat had u al afgeleid uit onze naam, toch?

Contacteer ons gerust voor meer info over onze werkwijze. We helpen u snel verder met professioneel en persoonlijk advies bij uw bouwplannen.

Wie zijn we? 

‘Allround bouwpartner’, dat wil zeggen dat we expertise bezitten binnen heel diverse domeinen. We sommen ze graag voor u op:

Van een paardenfokkerij in Balen (België) of een watersportcentrum in Goes (Nederland) tot een wijnloods in Welgesheim (Duitsland): niets is voor ons te gek. Over uiteenlopende projecten en doorheen diverse regio’s denken onze inhouse specialisten zonder probleem met u mee.

algemene informatie

Adres Szamotulystraat 5
8700 Tielt
België
Telefoonnummer +32 (0)51 25 99 99 E-mailadres [email protected] Website www.altez.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details