Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Terug naar overzicht

Algemene bouwonderneming Van Houtven NV

Diepgewortelde liefde voor hout

Onze wortels bevinden zich sedert 1958 reeds in de in de fascinerende houtsector.
Vader & zoon Goeminne verdiepten zich vol passie in de houtwereld om daarna een eigen bouwbedrijf op te richten.
Ruim 35 jaar lang verzorgt Van Houtven de bouw en renovaties van woningen, villa’s, kantoor- en appartementsgebouwen op de traditionele manier.
We zijn beslist trots op deze realisaties.

Maar wij zijn steeds gefascineerd door duurzame bouwprocessen en innovatieve woonvormen en Van Houtven ontdekt het innovatieve hightechbouwsysteem in massief hout waarmee we terug naar ons roots keren.
Dit massief houtbouwsysteem kan zelf enkele nadelen van het traditioneel bouwen omzeilen. Dit is beslist een win-winsituatie voor alle partijen.
Als hecht en ondernemend team stellen we immers alles in het werk om uw bouwdromen waar te maken.

MOTIVATIE
De klimaatsverandering vormt één van de grootste uitdagingen voor onze maatschappij. Wij zijn ons terdege bewust van de problemen en willen als bedrijf nadenken over een innovatieve, toekomstgerichte en duurzame aanpak. Onze ondernemingszin drijft ons in het zoeken naar oplossingen om deze zorgwekkende evolutie een stap voor te zijn. Daarom kiest Van Houtven voor duurzaam en circulair bouwen.
In 2018 ontdekt Van Houtven het innovatieve hightechbouwsysteem in massief hout. Het is een ultramoderne en ecologische manier van (ver)bouwen die u een bijna-energiezuinig huis oplevert zonder in te boeten aan comfort en stijl.
Door met hout te werken – een milieuvriendelijk, duurzaam energievriendelijk materiaal – zorgt Van Houtven voor een duurzame woonoplossing voor u en voor de generaties nadien.

INNOVATIE
Niet enkel de ecologische motivatie, maar ook  de kosten- en tijdbesparende voordelen maken dit systeem bijzonder interessant voor zowel de bouwfirma, architect als bouwheer.
Hoewel Van Houtven ook zeer trots is op zijn realisaties op de traditionele manier, omzeilt massieve houtbouw ook enkele nadelen van het traditioneel bouwen.
Door het gebruik van deze massieve technische houtpanelen worden zwaktes zoals naden, verplaatsingen tussen verschillende materialen, ingesloten vocht en lange constructie tijden vermeden.
Op deze manier blijft Van Houtven innoveren om uw bouwdromen nog beter waar te maken.

algemene informatie

Services Bouwonderneming Adres Kapellestraat 2 bus 3
9800 Deinze
België
Telefoonnummer +32 9 282 90 30 E-mailadres [email protected] Website vh-houtbouw.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details