Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Nieuws

Publiganda krijgt met Geert Maes nieuwe CEO en eigenaar

Schermafbeelding-2022-09-14-om-15.05.55

14 september 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Geert Maes neemt de fakkel over van Koen Bogaert en wordt managing director van Publiganda.

Geert startte zijn carrière als marketeer bij Viessmann om dan marketingdirecteur te worden bij Wienerberger. Als general manager van FISA tilde hij Batibouw tot ongekende hoogtes om dan beurzen en events op Brussels Expo te leiden.

“Eigenlijk maak ik hiermee de cirkel rond”, aldus Geert Maes, “want de stand van Wienerberger op Batibouw bestelde ik bij … je raadt het al: Publiganda.”

Bij Publiganda zal Geert, samen met het 30-koppige team, verder bouwen aan de ontwikkeling van Publiganda in het post-Covid tijdperk.
Geert wordt niet enkel CEO maar neemt samen met de steun van een externe vennoot ook alle aandelen van Koen en Nicole Bogaert over op termijn.
De huidige eigenaars zijn alvast overtuigd dat hun bedrijf in goede handen terechtkomt. “Geert kent de beurswereld van binnen en van buiten en creëert duurzame relaties met zijn klanten en leveranciers. Ik heb altijd gezegd dat ik mijn zaak pas zou overlaten als ik een opvolger vond die beter was dan ik. Met Geert Maes werd deze voorwaarde ingevuld”, lacht Koen Bogaert.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Filip Deckmyn

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Business Vlaanderen (West)? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details