Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
“Laat medewerkers groeien op hun eigen tempo”
Cursisten kunnen zelf bepalen wanneer ze een opleiding volgen. En dat lukt even goed van thuis uit of vanop kantoor. Een digitaal platform biedt werkgevers een handig overzicht. Zo kunnen ze nagaan wie de cursussen gevolgd heeft en kunnen ze ook verbeteringen aanbrengen.

“Laat medewerkers groeien op hun eigen tempo”

Vlaanderen kampt met een van de krapste arbeidsmarkten in Europa. Om dat op te vangen, investeren bedrijven in hun personeel en leren ze hen de juiste, toekomstgerichte skills aan. SBM, een organisatie die gespecialiseerde trainingen aanbiedt, ondersteunt bedrijven hierin met opleidingen op maat, die nu ook digitaal worden aangeboden. Zo kunnen nog meer werknemers ze op eigen tempo volgen.

SBM, de businesstak van het opleidingscentrum Syntra West biedt training, coaching en advies aan personeel. Met meer dan 1909 trainers en coaches zorgt ze voor een integrale aanpak van competentieontwikkeling. “Dat moet uiteindelijk bijdragen tot de ontwikkeling en de groei van elke medewerker. We leveren een hands-on-mentaliteit en zijn thuis in zowat alle kennisdomeinen”, stelt Marie Van Looveren, manager didactische en digitale innovatie bij SBM.

Voortaan biedt SBM bedrijven ook een aantal tools om klassieke opleidingen en instructies te digitaliseren. “Dat levert meetbare resultaten op die van onschatbare waarde zijn. Zo kan de werkgever op een leerplatform elke cursist opvolgen en nagaan wie een opleiding tot een goed einde heeft gebracht en welke verbeteringen nodig zijn. Elke cursist kan ook zelf bepalen wanneer hij de opleiding volgt. Er dienen dus geen vaste lesmomenten meer worden ingepland.”

Marie Van Looveren, manager didactische en digitale innovatie bij SBM.

Een standaard, gedigitaliseerd opleidingsaanbod

De innovatieve leertrajecten worden uitgetekend door e-learning developers. Dat gebeurt steeds in samenspraak met de klant, om zo tot een leerpad te komen dat aan alle noden beantwoordt. 

“We zijn ervan overtuigd dat de opleiding op die manier ook effectief een impact zal hebben. Met deze digitale leertrajecten mikken we resoluut op kmo’s die een snelle en efficiënte oplossing voor hun leervragen zoeken. We bieden oplossingen op maat van het bedrijf of meer gestandaardiseerde trajecten via live webinars, mixed classes of e-learnings. Binnenkort wordt dit aanbod nog uitgebreid met webinars on demand die via een abonnementsformule of een éénmalige toegang beschikbaar zullen zijn.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details