Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
IT en infrastructuur zonder zorgen
denk IT zet gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig beheer en veiligheid centraal.

IT en infrastructuur zonder zorgen

Meedenken, luisteren en meerwaarde creëren. denk IT zet zijn jarenlange ervaring in de IT-wereld in om zijn klanten volledig te ontzorgen met advies, coaching en on-site ondersteuning. En daarbij kijken ze verder dan de situatie vandaag. “Het is belangrijk mee te gaan in de toekomstvisie van onze klanten”, zeggen zaakvoerders Kenny Casier en Dieter Haspeslagh.

Toen de coronacrisis begon en thuiswerken de norm werd, kwam de digitale revolutie in een stroomversnelling. Nog maar eens bleek hoe belangrijk goedwerkende IT-infrastructuur is. Dat is exact waar denk IT al vijftien jaar lang voor staat. Van netwerken en beveiliging tot hardware en software. Ter ondersteuning van je interne IT-dienst of als volwaardige externe IT-partner. “In beide gevallen vinden we het zeer belangrijk om een bedrijf en de mensen die er werken goed te leren kennen”, zegt Kenny Casier. “We stellen een oplossing voor, gekoppeld aan een roadmap en een gefaseerde uitrol. Ook daarna staan we klaar met de nodige managed services voor de nazorg, gebruikersondersteuning en continue monitoring.”

AEC sector

denk IT is vaak actief in de architecten- en ingenieurswereld. Zij werken met veel­eisende software waardoor thuiswerk moeilijk wordt. “Het is een sector die we zeer goed kennen. De stijgende digitalisering maakt het voor hen lastig om die programma’s remote te gebruiken”, zegt Dieter ­Haspeslagh. “We specialiseren ons in het zoeken naar oplossingen zodat ze snel en efficiënt hun software kunnen gebruiken, ook buiten het kantoor. Daarnaast werken we ook voor onder meer productiebedrijven, boekhoud­kantoren, de zorgsector, enzovoort.”

“IT is een belangrijke schakel in iedere sector”, vult Kenny aan. “Gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig beheer en veiligheid zijn cruciaal. Voor die veiligheid kunnen we zelfs een extern bedrijf testen laten uitvoeren. Al is het evengoed nodig om de werknemers op te leiden in de mogelijke veiligheidsrisico’s. denk IT is niet zomaar een leverancier. We zijn een partner die tools aanreikt om vlot, veilig en flexibel te kunnen werken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details