Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Innoptus spitst zich toe op digitale transformatie van de maakindustrie
Xavier Werbrouck en Robin van Raak: “Wij hebben de juiste expertise in huis om productiebedrijven bij te staan doorheen het hele transformatieproces.”

Innoptus spitst zich toe op digitale transformatie van de maakindustrie

Nieuwe naam, vertrouwde gezichten 

Het West-Vlaamse CadCorner en GPO Solutions uit Nederland, twee spelers die maakbedrijven begeleiden in hun digitale transformatie, gaan voortaan door het leven als Innoptus. Beide bedrijven maakten al deel uit van dezelfde groep, maar willen hun aanbod nog versterken door gebundelde expertise en meer kennisdeling.

CadCorner werd in 2011 opgericht door Xavier Werbrouck en GPO Solutions in 1993 door Guy van Kooyk en Peter Meijnhardt. Sinds 2017 maken ze deel uit van de 4ITEGO Group. Ze ontwikkelen innovatieve oplossingen voor de maakindustrie, die bijvoorbeeld de productontwikkeling versnellen door digitale processen beter op elkaar af te stemmen. 

Xavier Werbrouck: “De maakindustrie heeft vele uitdagingen: er is de krapte op de arbeidsmarkt, de grondstoffencrisis, de problemen in de supply chain,… Wie niet nadenkt over zijn digitale transformatie, wordt voorbijgestoken door concurrenten die er wel in investeren. Bovendien evolueert de technologie dusdanig dat er nog sneller geschakeld moet worden. Wij hebben de juiste expertise in huis om productiebedrijven bij te staan doorheen het hele transformatieproces met werkbare oplossingen.”

Naamsverandering moet verdere groei ondersteunen

De voorbije jaren werkten de teams van CadCorner en GPO Solutions al samen. Dat samenwerkingsverband wordt versterkt en krijgt de nieuwe naam Innoptus. “We scheppen duidelijkheid, zowel naar ons personeel als naar onze klanten”, stelt Robin van Raak, sales director van de 4ITEGO Group. “We bundelen de expertise, bevorderen de interne kennisuitwisseling en stemmen processen nog meer op elkaar af, zodat we een nog betere dienstverlening kunnen bieden.”

Innoptus is ambitieus voor de toekomst. Sinds 2017 is de omzet verdrievoudigd en het bedrijf gaat uit van een double digit-groei voor de komende vier jaar, samen met zusterbedrijf Infinite Simulation Systems.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details