Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
In mijn tuin kwam ik pas echt tot bloei

In mijn tuin kwam ik pas echt tot bloei

In een wereld die nooit stilstaat, is het vinden van je ware passie een zeldzame schat, heb ik ondervonden. Mijn reis van een doodgewone tuinliefhebber naar een ondernemer begon in de tuin van mijn ouders en heeft me gebracht waar ik nu ben. De tuin werd mijn toevluchtsoord, een plek waar ik mezelf kon heruitvinden, en ook geluk vind in al wat ik doe.​

Mijn eerste stappen in de wereld van tuinieren werden gezet onder de wijze blik van mijn opa, die de tuin van mijn ouders onderhield. Zijn lessen over geduld, zorg en respect voor de natuur vormen de hoeksteen van mijn passie. Er was een periode waarin het allemaal te veel werd. Burn-out en depressie waren helaas bittere realiteit. Maar het was in de stille momenten in mijn tuin dat ik mijn passie opnieuw leerde kennen.

Die passie groeide uit tot werkvreugde en zin in ondernemen. Ondertussen vorm ik samen met mijn partner en twee andere vennoten een dynamisch team. Elk van ons brengt unieke vaardigheden en perspectieven aan tafel, waardoor ons bedrijf rijker en veelzijdiger wordt. Deze samenwerking is de sleutel geweest tot onze groei.

Een aanzienlijk deel van onze tijd besteden we aan het creëren van content voor sociale media. Hier delen we onze kennis, ervaringen en de dagelijkse schoonheid van tuinieren. Maar ook het tuinieren, zoals het echt is. Met vallen en opstaan, trial en error. Het is een platform geworden waar we niet alleen onze passie delen, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemden opbouwen.

Door mijn waarden te integreren in ons bedrijf, heb ik niet alleen een manier gevonden om mijn brood te verdienen, maar ook om echt gelukkig te zijn. Het is een pad dat continu evolueert en groeit, net als de planten in mijn tuin. Zo zie ik dat een beetje. Mijn verhaal is een getuigenis dat succes niet alleen gaat over wat je bereikt, maar ook over het vinden van vreugde in wat je doet. Ik hoop dat dit verhaal anderen inspireert om hun passie te volgen en een leven te bouwen dat niet alleen succesvol is, maar ook vervullend.

Angelo Dorny
Ondernemer in hart en tuinieren

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details