Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
House of IT/Classo breidt verder uit, sectorgenoot Eres uit Kortrijk vervoegt de technologiegroep
v.l.n.r. Rudolf Scherpereel, Dirk Scherpereel, Rudi Van Laer, Hans Scherpereel

House of IT/Classo breidt verder uit, sectorgenoot Eres uit Kortrijk vervoegt de technologiegroep

House of IT BV, dat ook eigenaar is van Classo NV, de specialist in interactieve kantoortechnologie, heeft op 1 september alle aandelen van sectorgenoot Eres NV overgenomen.

Als technologisch dienstenleverancier voor bedrijven zet de onderneming hiermee zijn strategie van Vlaamse groei en diversificatie in ICT-diensten kracht bij. Het bedrijf wil in de toekomst verder uitgroeien naar een totaalleverancier van ICT-diensten voor KMO’s, een one-stop-shop in een flexibel all-in servicemodel. Vanuit de kantoren van Eres in Kortrijk en Classo in Antwerpen zal de groep House of IT BV voortaan over heel Vlaanderen zijn 3 dienstenlijnen aanbieden: Managed Document Solutions, Interactive Meeting Solutions en Office Guiding Solutions.

Eigenaar en CEO Rudi Van Laer: “Wij zijn zeer verheugd dat we tot een overname zijn kunnen komen van Eres, dat sinds generaties onder leiding van de familie Scherpereel al een referentie is in de regio. Samen met de recente overnames van de handelsportefeuille van ABK Services vorig jaar en Qadra dit jaar, vormt deze overname een heel grote stap om onze klanten over heel Vlaanderen met een regionale aanpak te kunnen bedienen. Zowel voor verkoop, logistiek als onderhoud zullen onze gezamenlijke klanten kunnen gebruik maken van ICT-diensten. Beide vennootschappen zullen apart blijven functioneren, maar achter de schermen zullen we uiteraard beide organisaties operationeel op elkaar afstemmen, om zo een nog betere dienstverlening te kunnen geven. Als geconsolideerd geheel zullen we zo ons bedrijf op een goede twee jaar tijd meer dan verdubbeld hebben op alle sleutelparameters. Zelfs in de coronaperiode hebben we een sterke organische groei gekend met de dienstenlijnen Interactive Meeting Solutions en Office Guiding Solutions.”

Afgevaardigd bestuurder : “Omdat er geen familiale opvolging was binnen ons bedrijf, waren we op zoek naar een partij waaraan we met een gerust gemoed onze klanten konden overdragen. Met House of IT/Classo hebben we die zonder twijfel gevonden en het is met veel enthousiasme dat we onze bestaande klanten aan deze overnemer toevertrouwen. Het bedrijf heeft niet enkel dezelfde filosofie van nabije klantenservice, maar zal met haar andere diensten onze klanten verder ontzorgen als one-stop-shop leverancier van ICT-diensten, in een flexibel as-a-service model.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details