Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Externe dienst voor hr-management optimaliseert personeelsbeleid van binnenuit
Luc Deraedt : “We bieden ook coaching en re-integratietrajecten van medewerkers aan.”

Externe dienst voor hr-management optimaliseert personeelsbeleid van binnenuit

Werknemers zijn een kostbaar goed, dus moet je hen koesteren. Gemotiveerde en gekwalificeerde mensen vinden is één, ze houden is twee. Een bedrijfsleider heeft vaak handen en tijd te kort om er voldoende voor zijn of haar personeel te zijn. Maar is het uitbesteden van hr-management, volledig of gedeeltelijk, dan de juiste oplossing? Hr-dienstverlener KANJR vindt van wel.

KANJR ondersteunt bedrijven bij het aanwerven en coachen van geschikt personeel: van verkoopondersteunende profielen tot leidinggevende jobs. Zijn HRM-as-a-Service biedt een toegevoegde waarde die de propositie van het klassieke selectiekantoor overstijgt. “We zijn gespecialiseerd in de zachte hr-diensten: selectie, werving en coaching van personeel”, zegt zaakvoerder Luc Deraedt. “We houden de vinger aan de pols door meerdere keren per maand in het bedrijf langs te komen. Zo opereren we van binnenuit, leren we de noden van de onderneming kennen en vullen we vacatures efficiënter in.”

Met een dynamische, betrouwbare aanpak ondersteunt KANJR bedrijven bij het aanwerven en coachen van geschikt personeel.

Diepgaand totaalpakket

KANJR onderscheidt zich als externe partner met een 360°-pakket. Van het vinden, aanwerven en coachen van geschikt personeel tot het intensief ondersteunen van zaakvoerders bij het uitstippelen van een duurzaam personeelsbeleid. Luc: “Wij vertrekken vanuit een dieptegesprek met alle medewerkers. We peilen naar hun tevredenheid, engagement en ambitie. Met deze input stellen we in overleg een actieplan op met oplossingen op korte, middellange en lange termijn op het vlak van personeel en organisatie. Ook coaching en re-integratietrajecten behoren tot onze expertise.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details