Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Nieuws

èggo opent nieuwe winkel in Lochristi

èggo opende in Lochristi zijn 22ste Vlaamse showroom.

Tekst | Roeland Van Den Driessche

Beeld | èggo

9 december 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Waals familiebedrijf wil verder groeien in Vlaanderen

Ondanks de uitdagende economische situatie blijft èggo keukens & interieur volop investeren. Het Waalse familiebedrijf opende recent zijn 22ste Vlaamse showroom in Lochristi, in aanwezigheid van burgemeester Yves Deswaene. Die opening past in de groeistrategie van het bedrijf: “We weten dat onze groei de komende jaren vooral uit Vlaanderen zal komen. Daarom breiden we ons net hier verder uit”, stelt CEO Frédéric Taminiaux.

Het Belgische familiebedrijf èggo werd opgericht in 2007, telt vandaag 76 verkooppunten in 5 verschillende landen en ontwerpt, levert en installeert jaarlijks meer dan 22.000 keukens en kasten. Met de opening van ruim 50 winkels in België in amper 15 jaar tijd, is èggo op korte tijd ook uitgegroeid tot een vaste waarde. 

Frédéric Taminiaux: “Ondanks de huidige economische omstandigheden, blijven we er als groep sterk op vooruitgaan. Nu Lochristi erbij komt, staat de teller in Vlaanderen op 22 showrooms. Maar daar blijft het niet bij. Later dit jaar krijgt ook Veurne een nieuwe showroom. Dankzij die nieuwe locaties en onze nabijheid kunnen we sneller inspelen op de wensen van onze klanten en verstevigen we verder onze positie in Vlaanderen.”

Voor zijn verdere uitbreiding zoekt CEO Frédéric Taminiaux 20 nieuwe medewerkers in Vlaanderen.

Groei creëert extra jobs

Om zijn opmars te kunnen voortzetten, is èggo ook op zoek naar bijkomende medewerkers. In Vlaanderen worden de komende maanden meer dan 20 nieuwe medewerkers gezocht. “We zoeken enthousiaste talenten die zich in onze waarden kunnen vinden, zowel als raadgever of shop manager in onze showrooms, maar evengoed in ondersteunende functies voor het netwerk. Wie bij ons aan de slag gaat, komt alvast terecht in een dynamisch, innovatief bedrijf met een familiale bedrijfscultuur”, aldus Frédéric Taminiaux.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Filip Deckmyn

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Business Vlaanderen (West)? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details