Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Eerstesteenlegging voor Bedrijvenpark VIEF Evergem

Eerstesteenlegging voor Bedrijvenpark VIEF Evergem

Na het slopen van de bestaande gebouwen en het afronden van de voorbereidende werken, leggen we op de eerste dag van lente de eerste steen voor de bouw van het bedrijvenpark VIEF.

De site waarop North Freeze Group jarenlang een opslag- en distributiemagazijn uitbaatte, wordt herontwikkeld tot een bruisend en modern bedrijvenpark voor zowel start-ups, investeerders en doorgewinterde ondernemers.

Het bedrijvenpark zal 2 gebouwen tellen van 4642 m2 en 3401 m2 groot en zal zo ruimte creëren voor maar liefst 36 kmo-units van 145 m2 tot 463 m2.

Dankzij de strategische locatie langs Durmakker met de nabijheid van de ringvaart, R4 en dus een vlotte verbinding naar de E34, E17 en E40, geniet deze locatie van een optimale bereikbaarheid. Dit trekt niet alleen ondernemers aan, maar draagt ook bij aan de economische bloei van de regio.

Duurzaam en biodiversiteit

Dat Hexagon wil meebouwen aan een duurzame wereld is al lang geen nieuwtje meer. Steeds zoeken wij naar initiatieven om dit waar te maken. Zo zijn de units modulair opgevat, zal de structuur van de daken voorzien worden op de installatie van zonnepanelen en warmtepompen en wordt gedeelde oplaadinfrastructuur voor elektrische wagens voorzien. De site wordt voorzien van een open regenwater-infiltratievoorziening waarin rietruigte wordt aangeplant. In de groenzones worden onderhoudsvriendelijke siergrassen voorzien en tussen de parkeerplaatsen komen plantvakken met bomen. Een insectenhotel wordt de kers op de taart.

Stijgende vraag naar KMO-units

KMO’s vormen de ruggengraat van onze economie. Bedrijventerreinen zoals bedrijvenpark Vief spelen een cruciale rol bij het stimuleren van lokale bedrijvigheid en werkgelegenheid. De grote vraag naar bedrijvenparken in de regio onderstreept het belang ervan voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven die willen uitbreiden. De sterke verkoopcijfers van dit project, waarvan al 80% is verkocht, spreken boekdelen over de aantrekkingskracht ervan op de markt en bevestigen de behoefte aan hoogwaardige KMO-units in deze regio. De oplevering van het bedrijvenpark wordt voorzien na de zomer.

De naam “Vief” betekent levendigheid en energie, precies de eigenschappen die een dynamisch bedrijvenpark moet uitstralen om een stimulerende omgeving te bieden voor groei en innovatie.

Voor meer info en laatste beschikbaarheden : www.bedrijvenparkvief.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details