Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
“Dit illustreert waar ons bedrijf voor staat”
De vennoten van Studiebureau Jonckheere namen hun elektrische deelwagen in gebruik, in het gezelschap van Brugs burgemeester Dirk De fauw en schepen van klimaat Minou Esquenet.

“Dit illustreert waar ons bedrijf voor staat”

Brugs studiebureau haalt band aan met de buurt

Studiebureau Jonckheere heeft een nieuwe thuis gevonden in zijn cohousing- en coworkingplek in ­ Sint-Andries-Brugge. Met enkele nieuwe initiatieven wil het ontwerpbureau die band nu nog versterken. “Ons bedrijf is een deel van deze buurt, en we willen bijdragen aan een warme en aangename omgeving”, geeft zaakvoerder Koen Jonckheere aan.  

Studiebureau Jonckheere wordt geleid door Koen Jonckheere en zijn vennoten Filip Algoedt en Bart Deschaght. Het trio bouwt het bureau uit tot een gerenommeerde speler voor infrastructuur- en mobiliteits­opdrachten in heel Vlaanderen. Naast Brugge beschikt het bedrijf ook over filialen in Leuven en Hasselt.  

Het nieuwe gebouw in Brugge combineert kantoren en bewoning. Koen Jonckheere: “Onze eigen cohousing- en coworkingplek illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan: wonen, werken en ontmoeten gaan hier naadloos in elkaar over. We hebben drie huurappartementen die met ons kantoor een de leefruimte en keuken delen. Dat samenwonen creëert een leuke dynamiek. De bewoners genieten van de sociale meerwaarde, voor onze medewerkers zijn de onderlinge contacten inspirerend.” 

Een elektrische auto en laadpaal voor de buurt 

Het studiebureau gaat nu nog een stap verder. “We hebben de buurt ook altijd nauw betrokken en we willen die betrokkenheid verder verhogen. Daarom stellen we onze elektrische bedrijfswagen ook ter beschikking, via het autodeelsysteem van de coöperatie CoopStroom”, aldus Jonckheere. “Voorts hebben we aan ons gebouw een AED-toestel geplaatst dat toegankelijk is voor de buurt en er is ook een kast voor plantenruil onder de buren opgestart, door onze bewoners. Wie zijn collectie groen wil uitbreiden kan hier terecht om een plantje op te halen in ruil voor een eigen stekje. Dit mooie initiatief is een schot in de roos. De plantjes wisselen dagelijks en het zorgt voor samenhorigheid tussen ons bedrijf en de buurt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details