Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Dancefestival Beauville breidt vip-aanbod dit jaar gevoelig uit

Dancefestival Beauville breidt vip-aanbod dit jaar gevoelig uit

Exclusief netwerkevent in een feeëriek kader

Traditiegetrouw wordt het prachtig domein Kasteel van Ooidonk begin juli omgevormd tot Festival Beauville. Hier komen festivalgangers samen om te genieten van een welverdiende vakantie, als ideale aanloop naar de Gentse Feesten. Het dancefestival groeide in 5 jaar uit tot een begrip in de streek. Om de vijfde editie te vieren, wordt het aantal podia dit jaar opgetrokken. Ook het aanbod voor vips wordt verder uitgebreid. 

Initiatiefnemers Vincent Verstrynge en Wouter Verbrugghe kregen in 2017 de toestemming van de graaf om hun idee waar te maken op diens domein, op de grens tussen Deinze en Sint-Martens-Latem. “Wij vonden dat deze prachtige plek vroeg om een professioneel georganiseerd evenement. De combinatie tussen een unieke erfgoedlocatie en een dancefestival bleek meteen een schot in de roos”, legt Wouter uit. 

Samen met een hecht team van lokale ondernemers wil het duo een unieke beleving ­creëren voor elke bezoeker. “We leggen de lat hoog en willen op allerlei vlakken tegemoetkomen aan de verwachtingen en wensen van de bezoeker”, geeft Vincent aan. “Een goede service en kwaliteit staan centraal.”

Die keuze vormde ook de basis voor het succes van de eerste editie, die meteen 5000 bezoekers wist te lokken. “Om ons netwerk uit te breiden, besloten we om iedereen die meehielp de mogelijkheid te bieden zijn netwerk uit te nodigen via een leuke incentive. Elke nieuwe partner of sponsor krijgt een unieke kortingscode die hij kan uitdelen. Klanten of personeelsleden krijgen op die manier dankzij de partner 20% korting op regular tickets”, verduidelijkt Wouter. 

Het dancefestival wil dit jaar nog meer scoren bij de trouwe bezoekers.

High-end

Beauville is een lokaal high-end festival. Onder de bezoekers, tussen 30 en 55 jaar oud, heerst een grote samenhorigheid. “High-end is het ook in de grote vip-zone naast het hoofdpodium”, gaat Wouter verder. “Er zijn vip-tafels met bediening en vip-boxen, exclusieve salons met bediening. Deze bieden de mogelijkheid om het feesten te combineren met netwerken. Om aan de groeiende vraag te voldoen, wordt de vip dit jaar uitgebreid met enkele nieuwe formules, zoals een private space voor grotere groepen vanaf 50 personen, ideaal voor een personeelsfeest of ­klantenhappening.”

“Beauville is dé uitgelezen plaats om op een originele manier in the picture te staan bij een gevarieerd publiek. Het day-time festival is een ideale gelegenheid om samen met uw beste klanten of medewerkers een onvergetelijke dag te beleven in een feeëriek ingericht vip-dorp, of samen in de massa op deze sprookjesachtige plek. We garanderen een aangenaam en exclusief netwerkevent en feest”, klinkt het verder. 

Vier podia 

Voor de vijfde editie, die plaatsvindt op 8 en 9 juli, pakt het team voor het eerst uit met meerdere podia. “Dit geeft de bezoeker de kans nieuwe stijlen of dj’s te ontdekken en zich te laten verrassen doorheen het domein”, verduidelijkt Vincent. “Er passeren in totaal maar liefst 47 lokale en nationale dj’s. Zaterdag wordt vooral deephouse en techhouse door de boxen geknald van Curfew en Intens. Zondag trekken we de retrokaart met kleppers als Boccaccio en Age Of Love.” 

Het Kasteel van Ooidonk vormt een sprookjesachtig kader voor het Festival Beauville.

Paspoort

Wat? Beauville 
Waar? Kasteel van Ooidonk 
Wanneer? 08/07 van 15u tot 01u en 09/07 van 15u tot 00u
Prijs? Tussen € 41 en € 197 
Muziek? Maxim Lany, Senses Of Mind, Jaydee, M.i.k.e Push, Bonzaï, Olivier Pieters, Helena Lauwaert, Tom Trago, Wlc, Thang, Neon, Coluche …
Food? Fried friends, pizza & pasta, hautdogs en classic burgers, veggie, pokebowls …
Tickets? www.beau-ville.be/tickets

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details