Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Nieuws

Christeyns neemt Spaans bedrijf Eurosanex over

Vista-general—4

20 september 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Die afdeling richt zich onder meer tot hotels, restaurants, woonzorgcentra, wellnesscentra, scholen, carwashes en schoonmaakbedrijven. Christeyns’ sectorgenoot Eurosanex is gevestigd in Cheste (Valencia) en stelt daar in zijn productievestiging een dertigtal mensen tewerk. De omzet van Eurosanex in 2020 bedroeg circa 10 miljoen euro.

De afdeling professionele hygiëne is een van de vier divisies van Christeyns. De andere richten zich tot industriële wasserijen, de voedingsindustrie en de medische, farmaceutische en cosmetische sector. De afdeling professionele hygiëne heeft de ambitie om haar omzet van 65 miljoen euro in 2020 te doen groeien naar 120 miljoen euro in 2023 via organische groei en overnames. Eerder dit jaar nam Christeyns voor de afdeling professionele hygiëne het Roeselaarse bedrijf Grijspeerdt over.

De overname van Eurosanex is de tweede Spaanse overname dit jaar van Christeyns, na die van Itram Higiene voor de afdeling die zich op de voedingsindustrie richt.

Eurosanex is opgericht in 1987 en heeft klanten in een vijftiental landen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Filip Deckmyn

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Business Vlaanderen (West)? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details