Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
“Bedrijfsvastgoed verdient een aanpak op maat”
Dries François en Chanelle Mulier staan samen aan de leiding van Francois For Professionals.

“Bedrijfsvastgoed verdient een aanpak op maat”

Immo Francois lanceert nieuwe afdeling

Onzekere tijden en inflatie hebben een impact op de markt van het bedrijfsvastgoed. Zo staan een reeks goed gelegen en goed uitgeruste bedrijfspanden leeg of krijgen verouderde panden een andere invulling. Dat creëert opportuniteiten voor de vastgoedsector. Zo ziet Immo Francois zijn kans schoon om een derde tak, gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed, op te starten.

Immo Francois werd in 2010 opgericht door Dries François. Vanuit zijn thuisbasis Brugge bouwde hij een netwerk van meer dan 25 vastgoedkantoren uit in West- en Oost-Vlaanderen. En recent kwam er met Francois For Professionals een nieuwe tak bij die zich resoluut richt op de ondernemer. “We zien een verschuiving op de kantoormarkt. Veel panden staan leeg en daardoor dalen de prijzen. Tegelijk staat de rente nog steeds historisch laag, dus voor wie in een bedrijfspand wil investeren, zijn het gunstige tijden”, stelt Dries François.

Vanuit het hoofdkantoor in Brugge zal ­Francois For Professionals worden aangestuurd door Dries François en Chanelle Mulier. “Hier hebben we de nodige expertise om klanten volledig te ontzorgen. Of iemand nu voor een full publicity aanpak of voor een discrete verkoop kiest, wij zorgen dat elk pand tot zijn recht komt. Bovendien maken we steeds een grondige studie op economisch, stedenbouwkundig en maatschappelijk niveau. Op die manier is succes gegarandeerd”, besluit Dries François.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details