Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Badkamers op maat samenstellen met een online configurator
Met het modulaire systeem is een waaier aan combinaties mogelijk.

Badkamers op maat samenstellen met een online configurator

Gedaan met hokjesdenken in de badkamer

Het interieurbedrijf Detremmerie bestaat al 83 jaar en staat garant voor producten die 100 procent van Belgische makelij zijn. Zijn productie, burelen en toonzaal zijn gevestigd in Waregem. De badkamerfabrikant is een marktleider in de Benelux en is een pionier in design en innovatie.

Badkamerfabrikant Detremmerie bouwt op sterke, lokaal verankerde fundamenten. In 1939 zag de firma het levenslicht als een kleinschalige schrijnwerkerij. Door de jaren heen verschoof de focus en spitste ­Detremmerie zich volledig toe op badkamers. “Meubelen, spiegels, baden en douchebakken: we hebben alles voor de volledige inrichting van de badkamer”, zegt Matthias Cottenier, toonzaal- en marketingverantwoordelijke bij Detremmerie.

Via de online applicatie krijg je in een paar kliks een beeld van je droombadkamer.

Modulair systeem

In de toonzaal in Waregem zijn zowel professionals als particulieren welkom om de materialen te ontdekken en inspiratie op te doen. Met meer dan 400 verdelers is Detremmerie actief in de hele Benelux en het bedrijf zette ook voet aan de grond in Frankrijk. 

Sinds 2012 werkt Detremmerie volledig modulair. “We willen de hokjes van voorgemaakte badkamersets loslaten en meer mogelijkheden bieden aan de klant”, vertelt Matthias. “Die stelt zelf zijn meubilair samen uit een ruime keuze kasten, onderkasten, kolomkasten, wastafels, spiegels en accessoires. Je kiest de kleur, het materiaal en zelfs de afwerking van de wastafel, de handgrepen en zo meer. Al die opties leveren eindeloze combinatiemogelijkheden op, voor een afgewerkt plaatje dat past binnen ieders persoonlijke smaak. De producten blijven natuurlijk herkenbaar, maar door aandacht voor de details krijgt iedere klant toch een unieke badkamerinrichting.”

Digitale visualisatie

Via de online tool www.bathroomconfigurator.be brengen klanten of dealers hun ideeën moeiteloos tot leven. Het systeem levert een 2D-beeld op van de droombadkamer. Ook het offertenummer, alle referentienummers en de bruto verkoopprijs horen erbij. ­Detremmerie werkt er hard aan om tegen het einde van het jaar ook 3D-renders mogelijk te maken met de tool.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details