Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Sterk in bedrijfsgebouwen
Kantoorruimtes & werkplaats, Carrosserie Vandenbussche, Kuurne.

Sterk in bedrijfsgebouwen

Een familiebedrijf in de pure zin van het woord. Dat is Industriebouw Govar. Vandaag wordt het bedrijf geleid door de vierde generatie. Christophe en Evelyne Govaere bouwen verder op de basis die exact honderd jaar geleden – in 1921 – gelegd werd door overgrootvader Leon Govaere. Spade en kar hebben anno 2021 plaats geruimd voor een gloednieuw atelier, innovatieve bouwtechnieken en aandacht voor hoogwaardige en duurzame bouwmaterialen. 

Vanuit het gloednieuwe hoofdkantoor in het West-Vlaamse Ardooie – met eigen productie en magazijn – begeleidt Industriebouw Govar betaalbare bouwprojecten van a tot z. Of anders gezegd: van voorbereidende grondwerken tot de afwerking in kwalitatief hoogstaande materialen. Met specialisatie in staal- en betonbouw is het bedrijf al vele decennia toonaangevend in de bouw van magazijnen, kantoren, productiehallen, winkels en showrooms. Ook voor jeugdlokalen, sportfaciliteiten en kantines zijn de staalconstructies perfect geschikt. Elk project wordt op maat van de klant opgeleverd, aangepast aan zijn noden en wensen.

Garages & showrooms, RS Motors, Ingelmunster.

Unieke troeven

Industriebouw Govar staat bij vele ondernemers en andere klanten bekend om zijn professionele realisatie van gebouwen, met oog voor creativiteit en vernieuwing. Het bedrijf is in de sector van staal- en industriebouw een snelle groeier. Dat is geen toeval, maar gebaseerd op enkele unieke troeven. 

Een van die troeven is de sleutel-op-de-deuraanpak bij projecten in industriebouw. Een loods, atelier, kantoor of showroom: Industriebouw Govar garandeert een kant-en-klare oplossing op maat.

Het bedrijf is ook kampioen in deskundige coördinatie: een uitgebreid en ervaren team van eigen ingenieurs begeleidt elke project tot in detail. Van ontwerp tot calculatie, van stabiliteit tot uitvoering. Niet alleen bijvoorbeeld op vlak van strengere brandeisen die vooropgesteld worden, maar ook wat betreft isolatie en energienormen, een thema dat vandaag – omwille van de stijgende energieprijzen – meer dan ooit actueel is.

Eigen lassers, arbeiders en montageploegen

In een eigen gloednieuw atelier bewerken lassers en arbeiders staal op maat. Met de grootste precisie gaan ze aan de slag met gespecialiseerde, computergestuurde machines. Geroutineerde montageploegen en vaste werfleiders zijn de beste garantie voor een feilloze en vlotte bouw. Met vele jaren ervaring in industrie- en staalbouw weten de medewerkers in elke situatie raad.

En dankzij voortdurende investeringen in een nieuw en krachtig rollend machinepark kan Industriebouw Govar de grootste bouwuitdagingen aan. De inzet van geavanceerde hoogtewerkers en montagekranen met ­telescooparm – inclusief een kraan van maar liefst 100 ton! – zorgt ervoor dat elk project zonder probleem afgewerkt kan worden.

Kantoorruimtes, MR Group, Zwevegem.

Industriebouw van a tot z

Vandaag vragen heel wat klanten een integrale opvolging van hun bouwproject. Maximale begeleiding en ontzorging zijn hierbij essentieel. Industriebouw Govar garandeert elke klant dat zijn project in goede handen is. Die aanpak start bij de grondwerken, van voorbereidende afbraakwerken tot fundering. Bij de constructie van gebouwen staat het bouwbedrijf sterk in staal, maar afhankelijk van een project is ook de inzet van beton of hout mogelijk. Het plaatsen van alle soorten wanden – met de vrije keuze qua kleur, vorm, omvang, energiewaarde en afwerking – maakt ook deel uit van de service. Ook voor de ruwbouw – van metselwerk tot gewelven – steken de teams van Industriebouw Govar graag de handen uit de mouwen. En uiteraard krijgt een klant ook de beste afwerking te zien, tot in de kleinste details. Binnenschrijnwerk, buitendeuren, vloerisolatie, stijlwanden… Alle aspecten komen aan bod.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details