Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Rekruteringsplatform Jobtoolz overgenomen door Britse softwareholding ISH

Rekruteringsplatform Jobtoolz overgenomen door Britse softwareholding ISH

Het Belgische rekruteringsplatform Jobtoolz, dat een Software-as-a-Service aanbiedt om HR-professionals te ondersteunen tijdens het volledige rekruteringstraject, is overgenomen door ISH Holding, een Britse softwareholding gesteund door het Belgische investeringsfonds Strada Partners. Jobtoolz, gevestigd in Kortrijk, kende de voorbije jaren een sterke groei. Met gebruikers in 31 landen heeft het een sterke positie verworven op de markt voor rekruteringssoftware.

Jobtoolz biedt bedrijven een alomvattende oplossing om hun rekruteringsprocessen te stroomlijnen en zo efficiënt talent op te sporen, te laten solliciteren en aan te werven. Dankzij zijn innovatieve SaaS-platform heeft het bedrijf een uitgebreid klantenbestand opgebouwd met gerenommeerde organisaties zoals Burger Brands, Club Brugge, Dekra, Golazo, Jet Import, TVH Equipment, Westvlees en Yves Rocher. Het bedrijf komt nu in handen van ISH Holding. Jobtoolz is de eerste acquisitie van deze nieuwe holding van de ervaren Britse technologie-ondernemer Michael Richards, die wordt gesteund door het private-equityfonds Strada Partners, opgericht door Bart Wouters en Matthias Vandepitte.

Michael Richards geniet onder meer bekendheid als topman van Webexpenses, dat hij tijdens een periode van wereldwijde expansie leidde naar een verkoop aan het beursgenoteerde Elmo Software uit Sydney. ISH Holding heeft de ambitie om via een buy-and-build-strategie een breed portfolio aan softwarebedrijven uit te bouwen, die geavanceerde oplossingen aanbieden voor diverse sectoren.

Internationale uitbreiding versnellen

Cedric van Aerde, CEO van Jobtoolz, is enthousiast over de krachtenbundeling met ISH: “Deze samenwerking biedt ons nieuwe mogelijkheden om verder te groeien en onze internationale uitbreidingsplannen te versnellen, in de eerste plaats in het Verenigd Koninkrijk en Australië. We zullen al onze expertise en ervaring aanwenden om de sector van rekruteringssoftware voort radicaal te transformeren.”

“We zijn verheugd om Jobtoolz te verwelkomen in de ISH-familie”, stelt Michael Richards, oprichter en voorzitter van ISH. “Hun uitstekende rekruteringssoftware en indrukwekkende staat van dienst inzake klanttevredenheid maken hen een ideale partner voor onze uitbreiding naar de B2B SaaS-rekruteringssector. We zijn ervan overtuigd dat we de juiste competenties en ervaringen kunnen bieden om Jobtoolz naar een hoger niveau te tillen. Tegelijkertijd willen we onze waardering uitspreken voor Jochen Callens en Dieter D’hondt voor het fantastische werk dat ze hebben verricht om Jobtoolz uit te bouwen tot een zeer succesvol bedrijf.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details