Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
RDL Engineering levert 150ste autolift op

RDL Engineering levert 150ste autolift op

Het verhaal van RDL Engineering is er een van familiale trots, passie voor techniek en een voortdurend streven naar kwaliteit en veiligheid. Die aanpak werkt. De 150ste realisatie van RDL Engineering is daarvan het beste bewijs. Van liftproductie in eigen atelier tot vakkundige plaatsing en afwerking door eigen personeel: hier vind je alles onder één dak.

Vanuit Izegem vond RDL Engineering zijn weg doorheen het hele land. In het ruime portfolio zitten realisaties in elke buurt. “Voor elk type project kunnen we klanten een referentie tonen in de omgeving. Soms zelfs op straatniveau, maar zo goed als altijd binnen de gemeente”, vertelt Xavier De Leersnijder. Samen met zijn broers Vincent en Dominiek leidt hij het familiebedrijf. Met ruim 35 jaar ervaring bouwde het team al een ruime technische expertise op, zowel in standaardmaten als op het vlak van doorgedreven maatwerk.

Van a tot z in eigen beheer

In 1986 startte Roland De Leersnijder de onderneming. Hij pionierde op vlak van interne transportsystemen met innovatieve oplossingen voor automatisering, material handling en hefsystemen. Vanuit die laatste bedrijfstak groeide de specialisatie in autoliften. Om een hoogstaande kwaliteit te garanderen, houdt RDL het volledige proces in eigen handen. De ingenieurs maken het ontwerp, volgens de wensen en noden van architect en bouwheer. Het productieteam vervaardigt alle onderdelen en eigen techniekers plaatsen de lift, volgens de regels van de kunst.

Naast duurzame kwaliteit ligt de focus van RDL Engineering sinds dag 1 op veiligheid. “We hanteren de machinerichtlijn als norm”, legt Xavier uit. “Dat klinkt heel technisch, maar kort samengevat is die norm streng en maar goed ook ! We sluiten immers geen compromissen op vlak van veiligheid. We sluiten alle val- en klemgevaar uit, schermen elektrische componenten af en maken de put ontoegankelijk. Daarnaast voegen we nog enkele dubbele veiligheden toe, die garanderen dat je de lift altijd veilig kan verlaten, ook bij panne of storing. Zo maken wij het verschil met andere aanbieders.”

Sterke partners voor totaalaanbod

Naast doorgedreven maatwerk van inpandige en vrijstaande autoliften in eigen beheer omringt RDL Engineering zich met sterke partners. Zo levert zusterbedrijf Strobbe Mobility parkeerliften, draaischijven en schuifplatformen. IdealPark staat dan weer voor Italiaanse autoliften die tot 12 meter overbruggen. “Samen met die partners kunnen we elk project van een passende parkeeroplossing voorzien. Dat totaalaanbod wordt door klanten gewaardeerd. Ze vinden ons steeds vlotter en daar zit het grote aantal referentieprojecten ongetwijfeld voor iets tussen. De 150ste lift maakt ons uiteraard trots, maar nog meer dan dat versterkt het onze motivatie om nog meer mensen vlot te helpen parkeren”, besluit Xavier De Leersnijder.

Meer info op www.autolift.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details