Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
In deze handgemaakte design maatkeukens kan een chef pas echte topgerechtjes maken
Mobilux is een concept voor de verhuur en verkoop van cateringtrailers met luxueuze keukens voor evenementen, opleiding en tijdelijke vervanging bij renovatieprojecten.

In deze handgemaakte design maatkeukens kan een chef pas echte topgerechtjes maken

Ondanks de sombere periode blijven veel horeca-uitbaters investeren in de hoogwaardige inrichting van hun faciliteiten, niet in het minst voor de keuken. Als ze daarvoor een beroep kunnen doen op een ervaren, professionele partner, is het werk reeds half gedaan. CD Constructs, gespecialiseerd in grootkeukentechnologie, vervaardigt onder het merk Håndwerk volledige inox design maatkeukens met hoogwaardige geïntegreerde technieken van A-merken. Het familiebedrijf uit Roeselare ontzorgt daarbij zijn klanten van a tot z.

CD Constructs, opgericht in 1993, is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie, de montage en de service van industriële grootkeukens en focust daarbij vooral op totaalprojecten. Het familiebedrijf levert industrieel inox meubilair en verdeelt apparatuur van internationale A-merken, waaronder de Berkel snijmachines. Bovenal is het geesteskind van Dominiek Castelein en zijn vrouw Els gekend voor de unieke Håndwerk inox design maatwerkkeukens. Die vervaardigen ze volledig met de hand in het eigen atelier met integratie van Adande koel- en vrieslades, Thermodyne cook- en hold kasten, krachtige inductiebekkens en teppanyaki, ingebouwde friteuses en warmhoudlades én oplichtende logo’s.

Ontwerp, productie, plaatsing en service onder één dak

Elk project is uniek. De specialisten van CD Constructs luisteren naar de wensen en behoeften van de klant, bekijken de beschikbare ruimte en tekenen daarna een eerste ontwerp. De renders worden met een offerte en planning bij de opdrachtgever voorgesteld en na goedkeuring wordt alles definitief opgemeten en de productie in het eigen atelier in gang gezet. Op het einde van het productieproces komt de klant nog een keer langs om zijn keuken te bekijken, waarna alles op locatie geleverd, gemonteerd en afgewerkt wordt, geheel volgens de regels van het FAVV en andere instanties. “We voeren alles in eigen beheer uit. Meer zelfs: we ­coördineren ook de installatie op locatie met de elektricien, loodgieter, paneelzetter en eventuele andere bouwpartners. En we staan ook garant voor een uitmuntende service. Dit is uiteraard alleen mogelijk dankzij ons trouw team van medewerkers, dat heel fier is op elk project dat ze opleveren”, zegt ­Dominiek. De zonen Dylan en Donnely vullen aan: “We ­blijven investeren in innovatieve oplossingen. Zo zijn we 5 jaar geleden gestart met het project Mobilux, een nieuw concept voor de verhuur en verkoop van cateringtrailers met luxueuze keukens voor evenementen, opleidingen en tijdelijke vervanging bij renovatieprojecten. Recent introduceerden we de Airbar, een mobiele tapinstallatie met een design tapkraan en een gekoeld vat in een soort vliegtuigwagentje. Deze installatie is leverbaar in verschillende uitvoeringen, zelfs volledig gepersonaliseerd. Het is dé ­finishing touch voor elke mancave.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details