Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Een complete make-over voor superette Terminus
In de nieuwe zaak is een superette met aanpalende slagerij geïntegreerd.

Een complete make-over voor superette Terminus

Voor de uitbreiding van zijn zaak Terminus zocht topsommelier Pieter Verheyde een solide en efficiënte partner. VLtrac Bohez stond in voor de ruwbouw en opvolging van de werken. Het resultaat is een complete make-over met ruime wijnkelder, superette met aanpalende slagerij, burelen en opslagruimte. Het nieuwe gebouw siert door zijn strakke, moderne uitvoering. Een streling voor het oog en de smaakpapillen.

VLtrac Bohez nam de ruwbouwwerken voor zijn rekening.

Met bijna 35 jaar ervaring is VLtrac Bohez een gerenommeerde speler op het vlak van industriebouw en agrarische gebouwen, zowel in hout als in beton, alsook op het vlak van renovaties van bedrijfsgebouwen. Daarnaast is het aannemingsbedrijf in de sector een gekende toeleverancier voor staalconstructies. Geen wonder dus dat topsommelier Pieter Verheyde bij hen aanklopte om zijn zaak Terminus onder handen te nemen. Studio Vanrenterghem nam het ontwerp van het interieur en de buitenaanleg voor zijn rekening. “Pieter kende het bedrijf persoonlijk en was al in contact met onze kantoren in Boeschepe”, vertelt Andrew Demeester, commercieel verantwoordelijke van VLtrac Bohez. “Wij stonden in voor de volledige ruwbouw­werken. Alles werd water- en winddicht afgewerkt en opgeleverd.”

Het nieuwe gebouw van Terminus bevat ook burelen en opslagruimte.

Sterke, persoonlijke aanpak

Voor Pieter Verheyde was de klik er onmiddellijk: “Na mijn initiële vraag plande VLtrac Bohez vrij snel een vergadering in. Dat eerste overleg gaf me instant een gevoel van vertrouwen. Alles werd heel professioneel aangepakt en er was ruimte voor mijn persoonlijke wensen en voorkeuren. Het bouwteam bood duidelijke, concrete informatie en stelde verschillende oplossingen voor qua indeling en materialen.” De samenwerking tussen beide partijen verliep dan ook vlot, ondanks de uitdagingen die de coronapandemie op dat moment met zich meebracht. “De werken liepen geen vertraging op en de timing van de verschillende partners die elkaar opvolgen op de werf, stond volledig op punt. Daarnaast was ik ook aangenaam verrast dat men tijdens het project nog openstond voor aanpassingen. Die flexibiliteit was een echte troef.”

Qua communicatie en transparante aanpak had VLtrac Bohez een streepje voor. “Het bouwteam gaf een duidelijk en compleet prijsbestek, waardoor ik niet voor onvoorziene bijkomende kosten kwam te staan. Alles werd correct verrekend, in min en in plus. Door hun proactieve communicatie wist ik trouwens steeds waar ik me aan kon verwachten. Ook naar dagelijkse opvolging onderscheidde het team zich. Ik werd betrokken in het overleg en de paar obstakels losten we samen op.”

Terminus pakt nu ook uit met een ruime wijnkelder.

Expertise in binnen- en buitenland

VLtrac Bohez brengt met zijn jarenlange ervaring in beton-, hout- en staalconstructies en in totaalaanneming elk industrieel of agrarisch gebouw tot een goed einde. Niet alleen op de Belgische markt differentiëren ze zich door hun inhouse expertise, ook in de omringende landen, zoals Frankrijk, Nederland en Luxemburg zijn ze actief. “Waar nodig volgen we onze klanten naar het buitenland”, zegt Michiel Vanloot, zaakvoerder van VLtrac Bohez. “In Frankrijk bouwden we intussen al twintig jaar lang onze kennis uit. Zo zijn we goed op de hoogte van de specifieke lokale regelgeving en normeringen, die toch wel verschillen van ons land. Daarom vertrouwen Belgische ondernemers met een gerust hart op ons om hun buitenlandse dromen vorm te geven.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details