Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Cevora verwelkomt Nathalie Lambrechts in het directiecomité
Nathalie Lambrechts – Cevora

Cevora verwelkomt Nathalie Lambrechts in het directiecomité

“Kwalitatieve leeroplossingen ontwikkelen om mensen én bedrijven te helpen groeien”

Cevora, de opleidingspartner voor zo’n 500.000 bedienden in 60.000 bedrijven, verwelkomt Nathalie Lambrechts als Directeur Productie. In haar nieuwe rol zal Nathalie haar uitgebreide HR-ervaring, onder andere als co-CEO van Myskillcamp, inzetten om het opleidings- en begeleidingsaanbod van Cevora verder te versterken. “Door kwalitatieve leeroplossingen te ontwikkelen, kan ik mensen én bedrijven helpen groeien”, zegt Nathalie enthousiast. Ook Olivier Lambert, directeur van Cevora, is verheugd met de komst van Nathalie: “De uitdagingen op de arbeidsmarkt zijn groter dan ooit. De relevante ervaring van Nathalie versterkt ons directieteam, waardoor we ook in de toekomst een innovatief en kwalitatief aanbod kunnen blijven garanderen”. Cevora wil bedienden uit PC200 én hun competenties op een duurzame manier kunnen inzetten, om bedrijven uit het paritair comité performanter en wendbaarder te maken.

Nathalie startte op 1 juni als lid van het directiecomité van Cevora. ​ Ze treedt toe tot het directieteam op een moment van talentschaarste op de arbeidsmarkt die nieuwe skills en competenties vereisen, een moment waarop hybride opleidingsvormen opmars maken. Medewerkers blijvend laten bijleren, wordt meer en meer een voorwaarde om te overleven als bedrijf. Een bord vol uitdagingen, waar Nathalie niet voor terugdeinst.

“Ik kan niet wachten om samen met het team aan de slag te gaan,” vertelt Nathalie Lambrechts enthousiast. “Elke werknemer moet zichzelf kunnen ontwikkelen op professioneel vlak, zich goed voelen in zijn of haar rol en zijn of haar talenten optimaal kunnen benutten. Als ik mensen leer kennen, hoop ik altijd hen iets mee te kunnen geven: een nieuw inzicht, kennis, een frisse blik, een waardering. Door leeroplossingen te ontwikkelen in mijn functie bij Cevora kan ik hieraan bijdragen voor maar liefst 500.000 mensen tegelijkertijd. Daar doe ik het voor!”

Met de komst van Nathalie Lambrechts haalt Cevora een rugzak vol ervaring binnen op het gebied van HR en talentontwikkeling. Nathalie werkte in de departementen ‘People & Organisation’ van verschillende Belgische bedrijven, waaronder Solvay en D’Ieteren Automotive. Als co-CEO van Myskillcamp heeft ze ook haar bekwaamheid op het vlak van learning & development strategie verder aangescherpt. Directeur Olivier Lambert is verheugd Nathalie Lambrechts aan boord te hebben:

“We zijn vereerd Nathalie in ons team te mogen verwelkomen. Met maar liefst 15 jaar ervaring op het vlak van career management, leadership development en learning & development, versterkt ze de werking van onze organisatie. Haar rol zal essentieel zijn om bij te dragen aan Cevora’s strategische ontwikkeling in de trainingsmarkt. Naast het voeden van de opleidingscatalogus, zal ​ Nathalie ook een sleutelrol spelen om de relaties met partners en opleiders verder uit te diepen, waardoor Cevora haar reputatie als kwalitatieve en innovatieve opleidingspartner kan blijven waarmaken in de toekomst.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details