Hét toonaangevende zakenplatform voor Vlaanderen
Bedrijvig Brugge vierde 40ste verjaardag in stijl

Bedrijvig Brugge vierde 40ste verjaardag in stijl

Ondernemersvereniging Bedrijvig Brugge vierde het voorbije weekend haar 40-jarig bestaan in het Bruges Meeting & Convention Center. Het werd een fantastische avond met diner, dans en spektakel en maar liefst 500 aanwezigen, onder wie de Brugse burgemeester Dirk De fauw. 

Bedrijvig Brugge is een vereniging voor en door ondernemers uit de Brugse regio. Ze organiseert diverse activiteiten om de leden te informeren, te inspireren en met elkaar in contact te brengen. Het doel is om zo het lokale zakendoen te stimuleren. Het bestuur bestaat uit ondernemers uit de meest uiteenlopende branches en met erg diverse specialisaties. Samen zetten ze zich in voor economische en menselijke groei in de Brugse regio.

Voorzitter Dries François blikt alvast tevreden terug op het verjaardagsfeest: “Er mag geen twijfel over bestaan. Na twee coronajaren blijft het verlangen om te netwerken groot. Brugge heeft ook steeds meer gedreven ondernemers waarvan een groot deel lid is van Bedrijvig Brugge. Onze vereniging telt intussen al 350 leden en de belangstelling voor onze organisatie blijft groeien.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details